Excellence in people, excellence in commitment, excellence in execution, excellence for your success
 VIP onthaal

VIP onthaal

De hostesses en stewards vertegenwoordigen het imago van uw bedrijf. Om bij te dragen aan het succes van uw evenementen en de optimalisatie van uw imago, worden onze hostesses en stewards met de grootste zorg aangeworven, volgens zeer strikte criteria. Een onberispelijk taalgebruik, ervaring, taalvaardigheid, algemene presentatie, dynamiek, professionaliteit en stiptheid zijn eigenschappen die wij essentieel achten.

Omdat elk evenement uniek is, biedt ons team een persoonlijke service door het beste team voor uw evenement te selecteren.

Onze hostesses en stewards verwelkomen uw gasten tijdens evenementen zoals beurzen, concerten, tentoonstellingen, cocktailfeesten, tentoonstellingen, vernissages, personeelsfeesten, recepties, privé-evenementen, ...


Wij garanderen een hoogwaardige behandeling voor VIP-klanten!

Vraag een offerte aan
Bijstand

Bijstand

Tijdens uw conferenties, congressen, seminaries, verwelkomen onze getrainde en meertalige conferentie-assistenten uw gasten tijdens het overhandigen van badges en helpen u de hele dag door bij het beheer van uw evenement voor de volgende missies:

Onthaal en ontvangst

Badging

Begeleiding

Draagbare microfoons

Computersysteem (powerpoint, ...)

Voorbereiding van de verschillende zalen

Vestiaire

Vraag een offerte aan
Logistiek

Logistiek

Wij stellen u een verantwoordelijk, gewetensvol en efficiënt team ter beschikking om u te helpen bij de organisatie en het goede verloop van de logistiek van uw evenementen.


Onze parkingboys helpen u bij de organisatie en het beheer van de parkeerplaatsen die voorzien zijn voor uw gasten, om de vlotte doorstroming van aankomsten en vertrekken te garanderen.

Onze shuttleboys, in het bezit van een licentie B, zorgen ervoor dat uw gasten op een veilige en aangename manier van punt A naar punt B worden gebracht.

Onze stewards helpen u bij de op- en afbouw van uw stand en/of uitrusting die nodig is voor uw evenement.

Een meertalig, professioneel, georganiseerd en verwelkomend team staat tot uw beschikking voor het beheer van de vestiaire.

Vraag een offerte aan
Ondersteuning

Ondersteuning

Onze hostessen en stewards dragen bij aan het succes van de ludieke activiteiten in het kader van uw bedrijf, zoals teambuildings, personeelsdagen, eindejaarsfeesten, ...

Luisterend naar uw professionele verwachtingen, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en met veel dynamiek, zullen zij uw project tot een goed einde brengen zodat uw gasten/collega's er een onvergetelijke ervaring aan behouden.

Vraag een offerte aan
Animatie

Animatie

Bezoekers lokken op uw stand, een spel animeren in een winkelcentrum, in de schoenen staan van uw favoriete maskotte (of Sinterklaas) of het leiden van de kinderanimatie tijdens uw personneelsfeest, onze hostesses en stewards staan altijd klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan!Vraag een offerte aan
Promotie

Promotie

In de menigte rondlopen tijdens een show of op openbare plaatsen om een enquête uit te voeren of uw merk te promoten, flyers of samples te verspreiden, ...

Niets is onmogelijk voor onze teams.


Vraag een offerte aan
Lees meer
x